Fejlesztés

2023.04.20. 09:34

Vámosgyörkön újraterveznék a falu főterét

Egyéb feladatokról is szó esett a település fejlesztésével kapcsolatban.

T. O.

Szabó Zsolt országgyűlési képviselő Gedei Zoltán polgármesterrel egyeztetett

Forrás: Szabó Zsolt/Facebook

Szabó Zsolt országgyűlési képviselő folytatta a bejárást választókörzetében, aminek során hétfőn Vámosgyörkre látogatott. Erről közösségi oldalán számolt be a politikus, aki a részletekről közölte.

Gedei Zoltán polgármesterrel felkeresték a község civil szervezeteit – a polgárőrséget, a tűzoltókat, a nyugdíjas klubot és a galambászokat –, ahol s beszélgettek a folyamatban lévő, valamint az önkormányzat előtt álló feladatokról. A Fidesz-KDNP politikusa találkozott a képviselő-testület tagjaival is, akikkel arról tanácskoztak, a település miként fejlődhetne tovább. Gedei Zoltán megköszönte Szabó Zsolt eddigi támogatását, amelyre, mint fogalmazott, a továbbiakban is számítanak. Annál is inkább, mivel számos tervük, ötletük van még, egyebek mellett az elképzeléseik között szerepel a település központi terének az „újjárendezése” is - közölte a képviselő.

 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában