Válogatottság

2023.05.02. 13:11

Domoszlói bringásért is szoríthatunk az idei Tour de Hongrie-n

Sidló Dániel kerékpárversenyzőre méltán büszkék a domoszlóiak.

Sz. Sz. I.

Sidló Dániel hatalmas feladat előtt áll

Forrás: Domoszlói Művelődés/Facebook

Hatalmas büszkeséggel számolhatunk be arról, hogy a Tour de Hongrie nemzetközi kerékpárversenyre készülő magyar keret tagjai között ott van Sidló Dániel is, akire méltán lehet büszke minden domoszlói, adta hírül a közösségi oldalán Paulenka Richárd polgármester.

– Az idei versenyútvonal nem érinti településünket, így helyben szurkolni sajnos nem tudunk neki. Nagy szeretettel gratulálunk Daninak ehhez az óriási eseményhez, mely mögött rengeted munka és áldozat van. Szurkoljunk együtt a magyar válogatottnak – fogalmazott a polgármester.

Paulenka Richárd arra is emlékeztet bejegyzésében, hogy ebben az évben május 10-én rajtol a Tour de Hongrie mezőnye. A versenyzők öt nap alatt 879 kilométert tesznek meg a végső befutóig. A verseny elképzelhetetlen lenne a magyar válogatott nélkül, Dér Zsolt szövetségi kapitány keretét hat versenyző alkotja, tette hozzá a polgármester.

A verseny útvonala
A verseny útvonala 
Forrás: Tour de Hongrie/Facebook

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában