Béke

2023.05.10. 12:26

Engedélyt kapott a Rozi's Kitchen, maradhat az egri pizzázó

Február óta tartó huzavona után Rozi konyhája kedden mindenkit megnyugtatott, nem tűnik el a streetfood konyha az egri belvárosból.

Sz. M. L.

Nyitva maradhat a pizzázó

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

– Megkaptam a településképi engedélyt, kezdem építeni az új standot a Petőfi téren a strand előtt, a bejárattól kicsit feljebb. Még egyszer nagyon köszönöm mindenkinek aki bármilyen módon segített – adta hírül a Rozi's Kitchen.

Mint ahogy arról már beszámoltunk február óta húzódik a pizzázó ügye, ugyanis az önkormányzat településképi okok miatt kifogásolta, hogy a strand előtt árusítson.

Kacsó János főépítész portálunknak korábban azt nyilatkozta, azzal egyetért, hogy a vállalkozót segíteni kell, ugyanis munkája és termékei értékesek jó minőségűek. A probléma szerinte az, hogy közterületről jól látható helyen, a strand mellett áll a streetfood hely. A főépítész arról is beszélt, hogy a tulajdonos előzőleg már kapcsolatban volt az önkormányzattal, egy korábbi helyszín engedélye miatt, de a legutóbbi kifogásolt helyre nem kérte meg a főépítészi csoport támogatását.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában