Majális

2023.05.02. 07:31

Felhőtlen majális volt Gyöngyösön + fotók

Felnőttnek és gyermeknek egyaránt jó szórakozást nyújtott a színes program.

Sz. Sz. I.

Hamisítatlan tavasz várta Gyöngyösön a Fő téri majálisra kilátogatókat hétfőn. A ragyogó napsütés mellett a felhőtlen szórakozásra is kiváló lehetőséget adott a Gyöngyösi Kulturális Nonprofit Kft. által szervezett nap. Délelőttől estig kézművesek, kirakodóvásár, vidámpark várja a majálisozókat. Aki megéhezett, az a gasztro árusok kínálatából is csemegézhetett, a szomjasak zamatos mátrai borok közül válogathattak.

A színpadi programok 15 órakor kezdődtek. A Fitt Kriszti zumbashow nyitotta a fellépések során, majd Kiss Kevin előadása következett. A Ride Show Dance után Sólyom Berni, a tavalyi X-Faktor győztese állt a közönség elé. Őt Dancs Annamari énekes-színésznő követte a nagyszínpadon. Rövid időre gyermekeknek szóló vetélkedő szakította meg a zenés események sorát. Kuna Vali és testvérei fellépése után pedig a gyöngyösi majális sztárvendége, a legendás KFT zenekar élő koncertje zárta a vidám ünnepnapot.

A gyerekek is egész nap gondtalanul szórakozhattak a körhintán, az ugrálóvárban, dodzsemezhettek, emellett nekik szóló koncertet és zenés mesejátékot is láthattak. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában