Terelések

2023.05.31. 07:25

Terelik a forgalmat az M3-ason Hevesben is

A 3-as és 25-ös főút is érintett.

HEOL

Az M3-as autópályán Kál térségében, a Nagyfüged csomópont közelében felújítják a burkolatot. A 90-es kilométer és a 101-es kilométer között a Vásárosnamény felé tartókat az ellenkező oldal belső sávjába terelik át, a Budapest felé haladók sávelhúzással két sávot használhatnak - írja az utinform.hu.

A 92-es km-nél a Kisasszonytér pihenőt, felújítási munka miatt mindkét oldalon lezárták. Helyette, a 106-os kilométernél a Rekettyés pihenő, vagy a 87-es kilométernél a Nagyfüged pihenőhely vehető igénybe.

A Vásárosnamény felé vezető oldalon, a Hejőkürt/Tiszaújváros csomópont közelében, a 161-es és a 164-es kilométer között burkolatjavítást végeznek. A külső és a leálló sávot lezárták, csak a belső sáv járható, napközben gyakori a torlódás.

A 3-as főúton Gyöngyös határában, a 80-as kilométer közelében, a Gyöngyöshalászra vezető út csomópontját átépítik. A munka miatt a 3-as főúton egyik irányból sem lehet Gyöngyöshalászra behajtani. A kerülőutat táblákkal jelzik.

A 25-ös főúton Szentdomonkos térségében, a 47-es és az 50-es kilométer között burkolatfelújítást végeznek. A főutat lezárták, a forgalmat kijelölt terelőútra irányították át.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shuttertock.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában