Internetes közösség

2023.05.14. 08:15

Kiharcolták ezt is: biciklitárolók a hatvani állomáson

Ismét eredményes munkát végzett az Intercity vonatok Hatvanban elnevezésű internetes közösség, amely a közelmúltban számos sikeres akcióval hívta fel magára a figyelmet.

T. O.

Ez alkalommal – kezdeményezésükre – megérkeztek a kért kerékpártárolók a vasútállomásra. Mint Facebook-bejegyzésükben írják, levélben és telefonon is egyeztettek az eszközök szükségességéről a Pályavasúti Területi Igazgatósággal, miután azt figyelték meg, hogy az infrastruktúra hiánya miatt egymás hegyén-hátán állnak a biciklik az állomáson. Ennek és a Pályavasút munkatársainak köszönhetően 19 darab új, frissen festett kerékpártároló áll a rendelkezésünkre az állomásépület előtti aluljáróba vezető lépcsők mellett.

– Ezúton is köszönjük a partneri hozzáállást és együttműködést! A helyi és környékbeli közlekedést együtt építjük a helyi politikusokkal, miniszterekkel és a vasúti szervezetekkel együttműködve! Használjuk egészséggel az új tárolókat és további jó bringázást/vonatozást kívánunk mindenkinek! – fogalmaznak a közösség szószólói.

Mint arról beszámoltunk, korábban sikerült elérniük, hogy az InterCity szerelvények a Zagyva-parti városban is megálljanak, legutóbb pedig azzal a javaslattal álltak elő, hogy a helyijáratú autóbuszok menetrendjét igazítsák a vonatok érkezéséhez.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában