Pünkösdi ajándék

2023.05.28. 08:28

Nagy Krisztináról és szeretett falujáról, Terpesről forgatott a Duna Tv stábja

Vasárnap délelőtt 10 órától egy sugárzó, fiatal lányt, a terpesi származású Nagy Krisztinát ismerhetik meg közelebbról a Duna Tv-ben.

B. K.

Nagy Krisztina

Forrás: Milasán Dominik/Heol.hu

Egy ország láthatta-hallhatta április 29-én a Pápalatogatás alkalmával a tanúságot tevő magyar fiatalok megható gondolatait. Köztük a terpesi származású Nagy Krisztina is szólt arról, milyen kapaszkodót jelent életében a hit. Az MTV stábja szülőfalujában, Terpesen látogatta Tinát, és forgatott róla és a településről egy kis filmet, amely ma május 28-án, az ma délelőtt 10 órakor látható a DUNA televízió ,,Katolikus krónikák" című műsorában.

Mesél arról, hogy az egri egyetem hallgatójaként hogyan élik meg a fiatal keresztények a hétköznapokat, majd visszatérnek kicsiny falucskájába, Terpesre, ahol először érezte Jézus elhívását, s ahol többeknek ismerős arcok is fellelhetőek lesznek nagymamája, hagyományőrző csoportjának tagjai jelenlétében.

Aki lemaradna, később is megnézheti az adást, mivel minden elérhető lesz online is, vagyis a műsor visszanézhető lesz!
Minderről közösségi oldalán adott hírt, ahol Áldott Pünkösdi Ünnepeket kíván mindenkinek!

A heol-podcast sorozatában nekünk is mesélt a Ferenc pápával való találkozásról:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában