MÁV

2023.05.21. 09:36

Változik a vonatok menterendje vármegyénkben is

Változik a menetrend a vármegyénkben utazók számára is, közölte a MÁVINFORM.

HEOL

Az egri vonalat is érinti a változás

Forrás: Huszár Mérk/Heves Megyei Hírlap

Május 22-től 26-ig, illetve május 30-tól június 3-ig éjszakánként változik a menetrend a Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon, mert Rákos és Gödöllő között pályakarbantartást végeznek a szakemberek, tájékoztat a MÁV.

Május 22-től 26-ig és 30-án esténként több, a Keleti pályaudvarról 20 óra, Gödöllőről 21 óra után induló S80-as vonat nem közlekedik. Helyettük több IR85-ös Mátra, az IR87-es Agria InterRégió és esti utolsó miskolci személyvonat módosított menetrend szerint közlekedik, azaz megállnak a kimaradó S80-as vonatok megállási helyein. Egyes IR vonatok 25 perccel korábban indulnak a Keleti pályaudvarról. Indulás előtt érdemes tájékozódni. 

A Debrecen–Füzesabony vonalon a pályafelújítás fázisaihoz igazodva újabb változásokra kell számítani. Június 4-ig a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek Tócóvölgy és Balmazújváros között végzett pályakarbantartási munkák miatt. Debrecen és Balmazújváros, illetve két-két délutáni vonat helyett Debrecen és Hortobágy között pótlóbuszok szállítják az utasokat, közölte a vasúttársaság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában