Útátadás

2023.06.28. 07:50

Belterületi utat újítottak fel Kálban

Horváth László szerint nem csak a káliak, de szomszédos települések autósai is örömmel fogadták a fejlesztést.

Sz. Sz. I.

Sivák László, Magyar Közút Nonprofit Zrt. Heves vármegyei fejlesztési és felújítási osztályvezetője (balról), Morvai János, Kál polgármestere és Ignácz Balázs Heves vármegye főispánja avatták fel az utat

Forrás: Horváth László / Facebook

Most már végig készen van, nemrégiben Kál és Nagyút között újult meg teljesen az út, a környékbeliek egy régi, jogos igényének eleget téve, számolt be a fejlesztésről a közösségi oldalán Horváth László országgyűlési képviselő.

– A felújítás azonban nem állt meg, hiszen a magyar kormány döntésének köszönhetően most Kál belterületén az egyik fő közlekedési útvonal is teljesen megújult a település határától a központjáig. Minden bizonnyal nem csak a káliak, hanem Nagyút, Heves, Tarnabod, és más szomszédos települések autósai is örömmel fogadják, hogy már kátyúmentes úton közlekedhetnek, érhetik el akár az autópálya felhajtót is. Balesetmentes közlekedést kívánok mindenkinek – részletezte Horváth László.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában