Gyermeknap

2023.06.11. 19:36

Gyermekbuli volt Gyöngyösön a vakáció előtt

A városi gyermeknap résztvevőié volt a Fő tér vasárnap.

Sz. Sz. I.

Önfeledt szórakozást nyújtott a városi gyereknap a Fő téren, Gyöngyösön

Forrás: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czimer Tamas

Vasárnap rendezték meg Gyöngyösön a városi gyermeknapot. A Fő téri eseménydömping a Help Mentőkutyás Egyesület bemutatójával kezdődött, majd az Eszterlánc zenekar gyermekkoncertje adta meg a nap alaphangulatát. A kora délutáni órákban Lúdas Matyi históriájával, és tanulságos állatmesékkel ismerkedhettek meg a legkisebbek. Minderre hangolódásként előtte udvari bolondok gólyalábas próbatételeiben mérhették fel ügyességüket a gyerekek. Sokakat vonzott a bűvész-, majd a bringashow. Utóbbit bringasuli is követte különleges bicajokkal. A nap végére már a zene és a mozgás vette át a főszerepet a színpadon is: a BlackJam táncosainak fellépését Opitz Barbi koncertje követte.

Az örökmozgó gyermekeknek talán mindezt elég sem lett volna, ha nem áll a rendelkezésükre egész nap a Csupa-Csoda Vándorjátszótér, továbbá vidámpark és gyermekjátékok. A szülők közben a kirakodóvásár kézműves portékáit vehették szemügyre, amelyek természetesen megvásárolhatók voltak csakúgy, mint a legkisebbek számára a legkülönbözőbb édességek és nyalánkságok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában