Levendula-szüret

2023.06.08. 09:20

Indulhat a levendula-szüret Bodonyban

Kézi levendulaszüretre várják az érdeklődőket Bodonyban.

B. K.

Gyönyörű levendulamezővel várja a látogatókat a Szidónia-major

Forrás: Szidónia-major

Két éves lett a bodonyi Szidónia majorban telepített levendulamező.  Június 10-24-ig mindenkit szeretettel várnak a szervezők kézi levendulaszüretre. A vendégeknek levendulazacskót, korlátozott mennyiségben metszőollót, végtelen mennyiségben pedig gyönyörű kilátást biztosítanak. A „levendulazacsi” tartalmaz egy darab felnőtt Szidónia-major belépő jegyet is.
Szüretelni hétköznap telefonos bejelentkezés alapján lehet a (0670) 967 0101-es számon, hétvégén délelőtt 10-től este hétig lehet. A major a Dózsa György utca 92-96. szám alatt található.

A levendulaszüret alatt a gyerekek ingyenesen látogathatják a major egyéb látnivalóit, a felnőtt kísérők pedig jelképes összegért váltható sétálójeggyel járhatják be a látványgazdaságot.
A sétálójeggyel látogatható a mandala galéria, a kortörténeti pipa szoba, a pálinka kunyhó és a traktorista kiállítás és a játszótér is. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában