Egererdő

2023.07.02. 13:00

A bükki Zsófia kilátó vezeti a szavazást

Az Agrárminisztérium Facebook oldalán az Egererdő Zrt. legszebb területeire is voksolhatunk.

HEOL

A Szalajka-völgyre is voksolhatunk

Forrás: Egererdő Zrt.

Mint arról korábban már írtunk portálunkon, a szavazás 22 héten át zajlik, egészen július 16-ig várják a voksokat az Agrárminisztérium Facebook-oldalán az adott helyszín képére való like reakciógomb használatával.

Az Egererdő Zrt. helyszínei, nevezetességei is ott vannak az esélyesek között, így versenybe szállt a Szalajka-völgy, a Kékestető, a Galyatető, az Ilona-völgy, az Egererdő hegyvidéki tája, a kisvasút, az erdészeti iskolák, valamint a vadbemutatókertek.

Az Agrárminisztérium hivatalos Facebook-oldalán részeredményt közölt a szavazás állásáról: ebből kiderült, hogy a verseny igen szoros, még semmi nem dőlt. Első helyen jelenleg a Zsófia-kilátó áll, nem sokkal megelőzve a Baktai-erdőt. A harmadik helyet momentám a Cuha-völgy foglalja el, míg a népszerű nevezetesség, a Lillafüredi Állami Vasút a tizedik a rangosrban.

Szavazni tehát még mindig nem késő, és a szervezők kérik, és hogy mindenki vegye ki a részét a versenyből, éljen a voksolási lehetőséggel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában