Közlekedés

2023.07.27. 14:53

Csattannak a teherautók az egri Tárkányi úti újraaszfaltozott mélyedésben + videó

A Tárkányi út végén lakók várják, mikor hozzák helyre az úthibát.

Nem könnyű ilyen körülmények között közlekedni

Forrás: Tóth Balázs/Heves Megyei Hírlap

Egy, a Tárkányi úton lévő burkolathiba borzolja a környéken élők kedélyeit, a belehajtó teherautók miatt rengenek a házak. Még a nem régiben tartott kerékpárverseny előtt aszfaltoztak a vasúti átjáró közelében, de a kátyút nem javították, az úthenger is csak elegyengette az aszfaltot a mélyedés vonalának megfelelően. Két nap múlva gázosok jelentek meg a helyszínen és vágták föl egy részen az út szélét, de az érintett kátyúhoz nem nyúltak. Mivel a környéken élőket már zavarja a hanghatás és balesetveszélyesnek is tartják az úthibát, amelyet többen az utolsó pillanatban észlelnek és próbálnak kikerülni, megkérdeztük a közútkezelőt, mikor javítják.

Azt írták, a 2505-ös számú számú Eger-Hollóstető-Miskolc összekötő úton gázszivárgás miatt a Tigáz Zrt. a gázszagló környezetében javítási munkákat végzett. A javítási munkák az aszfaltburkolatot is érintették a helyreállítás során. Tekintettel arra, hogy a javítás során útburkolati süllyedések keletkeztek, ezért a kivitelezőt felszólítjuk burkolat szakszerű helyreállítására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában