Látogatás

2023.07.13. 19:50

Dél-koreai minisztériumi delegáció látogatott az egri egyetemre

Még zajlik az Eger Nyári Egyetem.

Molnár Helga

A vendégek kedden dr. Pajtókné dr. Tari Ilonával és dr. Szűts Zoltánnal találkoztak

Forrás: Szántó György/Heves Megyei Hírlap

A dél-koreai oktatási minisztérium képviselői látogattak el az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemre. A delegáció tagjai egyeztettek dr. Pajtókné dr. Tari Ilona rektorral, de megnézték a MID Nyári Egyetem óráit is – írja az egyetem honlapján.

Július 3-a és 14-e között rendezi meg az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Idegennyelvi Képző és Szolgáltató Központja a magyart mint idegen nyelvet oktató, kéthetes Eger Nyári Egyetemet, amelyen számos dél-koreai hallgató vesz részt. Az esemény kapcsán Egerbe, az egyetemre látogattak a dél-koreai oktatási minisztérium képviselői. A vendégek kedden dr. Pajtókné dr. Tari Ilonával és dr. Szűts Zoltánnal, a Pedagógiai Kar dékánjával találkoztak, s áttekintették a jövőbeni együttműködés lehetséges kapcsolódási pontjait, megvizsgálva, miként bővíthető a jelenlegi közös munka.

A delegáció megtekintette a Líceum épületét, kifejezett érdeklődést mutatva a Főegyházmegyei Könyvtár iránt, majd másnap ellátogattak a nyári egyetem óráira, s találkoztak az Idegennyelvi Képző és Szolgáltató Központ munkatársaival is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában