Legyen tánc!

2023.07.14. 08:49

Fergeteges hétvégi bulira készülnek a Szihalmi Fúvósok

Szombaton tartják a III. Szihalmi Fúvós Fesztivált, ahol zenekarok, majorette-csoportok és utcabál gondoskodik majd a remek hangulatról.

Fekete-Vadászi Erika

Újabb fergeteges bulival készülnek

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A Szihalmi Fúvósok tavaly ünnepelték megalakulásuk 25. évfordulóját. Ebből az alkalomból óriási bulit rendeztek, most pedig már a III. Szihalmi Fúvós Fesztiválra készülnek, s őket ismerve, most is fergeteges mulatságra számíthatnak a résztvevők. 

Koós Jánosné Ilka, a Szihalmi Fúvós és Majorett Kulturális Egyesület elnöke korábban elmondta portálunknak, Szihalomról indultak, s azóta már nem csak hazánkat, több külföldi országot is meghódítottak zenéjükkel. 

A III. Szihalmi Fúvós Fesztivált július 15-én rendezik meg, a Kemencés udvarban. A zenekarok fél 5-től vonulnak fel a település különböző pontjairól, 17 órától kezdődnek a műsorok. Este pedig utcabálon mulathatnak a résztvevők, a talpalávalót a Randevú Plusz Zenekar szolgáltatja.

A rendezvény ingyenes.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában