Fogas kérdések

2023.07.16. 13:00

Ha a leleszieknek fáj a foga, egy ideig máshol kérhetnek segítséget

A tarnalelesziek fogorvosa, dr. Berán László egy ideig nem tudja ellátni betegeit. Az asszisztens igazítja el a lakosokat, hova fordulhatnak, ha baj van.

Barta Katalin

A Tarnaleleszen fogorvosi teendőket ellátó dr. Bretán László egy darabig nem tudja  kezelni betegeit, mivel ő maga is lábadozik egy kórházi kezelés után. A helyettesítést nem egyszerű megszervezni, ám akinek sürgős segítségre van szüksége, annak az asszisztens segít abban, hova érdemes fordulni. Minden munkanap a rendelőben tartózkodik, s folyamatosan egyeztet a szakorvossal. Átmenetileg dr. Fejes Richárd fogadja a leleszi betegeket a Nógrád Vármegyei Dorogházán. Fontos tudni, hogy előzetes bejelentkezés kell ahhoz, hogy ellássa a leleszieket.

Akinek hétvégén van fogorvosi problémája,  annak az egri fogorvosi ügyeletet kell felkeresni a Klapka utcai Technika Házában. 

Minderről Kovács Béla polgármester tájékoztatta a lakosságot. Arra is felhívta a figyelmet, hogy tartós ellátatlanság miatt több, mint hat hónap után jelölhetnek ki a helyettesítésre alkalmas szakembert a faluba. Abban bízik, hogy saját fogorvosuk hamarosan felépül, addig is a község lakói nevében mielőbbi gyógyulást kívánt. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában