Ügyintézés

2023.07.12. 08:07

Hamarosan igazgatási szünet kezdődik a gyöngyösi városházán

Július 17-től két hétig csak a halaszthatatlan ügyeket intézik az ügyeleti időben.

Szabó István

Aki teheti, ezen a héten intézze el az ügyeit a gyöngyösi városházán

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Július 17-től július 28-ig nyári igazgatási szünetet rendelt el gyöngyösi képviselő-testület a közszolgálati tisztviselőkről szóló törvény felhatalmazása alapján alkotott önkormányzati határozatában a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatalban, közölte dr. Kozma Katalin jegyző.

– Az igazgatási szünet bevezetésére az éves szabadságok kiadása és a költséghatékony működés érdekében van szükség. Ezen időszakban a közös hivatalban az ügyfélfogadás szünetel. Kizárólag a halaszthatatlan ügyek intézésére – július 17-tól július 28-ig – hétfőn, szerdán, pénteken ügyfélfogadási időben ügyeletet tartunk. A Közterület-felügyelet ügyfélfogadási rendjét nem érinti az igazgatási szünet. Tekintettel arra, hogy az ügyfélfogadás ügyeleti létszámmal történik, az esetleges várakozásért tisztelt ügyfeleink szíves türelmét és megértését kérjük – részletezte dr. Kozma Karalin.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában