Városnézés

2023.07.09. 17:00

Idegenvezetővel utazhatunk Gyöngyösön a Tescótól a Seregély utcáig

Rendhagyó autóbuszos városnézésre invitál a gyöngyösi Tourinform iroda.

Szabó István

Rendhagyó buszos városnézés lesz szerdán Gyöngyösön

Forrás: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

Fotó: CZIMER TAMAS

Rendhagyó gyöngyösi városnézésre várják július 12-én az érdeklődőket, tájékoztatta portálunkat dr. Benkő Béla, a programot szervező helyi Tourinform iroda vezetője. Mint mondta, az 1-es helyi járatú autóbuszra felülve kényelmes módon lesznek megismerhetők Gyöngyös városrészeinek nevezetességei. 

– Az 1-es helyi járat 10 órakor induló járatán a Tescónál lévő felszállóhelytől a Seregély utcai végállomásig tartó mintegy 50 perces úton idegenvezető fog mesélni Gyöngyösről. Aki egyébként is utazna a helyi járaton, annak a megszokottnál színesebb útban lesz része. Aki pedig gyaloglás helyett buszon nézné meg szívesen a várost, annak remek lehetőséget ad ez a program – részletezte dr. Benkő Béla.

Aki szeretne részt venni ezen a különleges utazáson, annak nincs más dolga, mint megváltania a 300 forintos menetjegyet és felszállnia a buszra. Jegy vásárolható a buszon és a gyöngyösi központi buszmegállóban. A programhoz bármelyik útba eső megállónál lehet csatlakozni, tette hozzá dr. Benkő Béla. 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában