Zene és bor

2023.07.25. 17:09

Jönnek az utcazenészek Egerbe, mutatjuk, mi vár rád vasárnapig

Szerdától vasárnapig a zene és a borok lesznek főszerepben Egerben.

Fekete-Vadászi Erika

Ismét nagy érdeklődésre számítanak az Utcazenészek Versenyén

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Mi kell egy remek nyárhoz? Például zene, borok, művészet, koncertek és tánc. Ez mind adott lesz Egerben szerdától vasárnapig, ugyanis újra felpezsdül a belváros, és kezdetét veszi az Utcazenészek Versenye, ám nem csak a muzsikusokra, az alkotókra is szavazhatunk a like érmékkel. A belvárosban járva, például a Líceum előtt, a Gárdonyi téren és a Sárvári fagyizónál is lehetőség lesz belehallgatni a zenészek produkcióiba, a Dobó téren pedig finom borokat is kóstolhatunk. Ezzel együtt a 19 éves múltra visszatekintő Éter Plusz Tehetségkutató Fesztivált is megtartják, ennek részeként Eger Hangjára is szavazhatnak az érdeklődők.

Vasárnap derül majd ki, kikre voksoltak a legtöbben.

Szerdán többek között a Turpi és Maresz formáció lesz hallható, már délelőtt tíztől az érseki palotánál zenélnek majd, csütörtökön 17 órától a kis dobó téren az Egri Érseki Fiúkórus ad műsort, pénteken a Líceumnál 18 és 19 óra között a gyöngyösi Empty Pubs játszik blues, pop és rock stílusú zenéket. A részletes program megtalálható az esemény honlapján

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában