Mocsok

2023.07.07. 19:40

Kifolyik a szemét a kukákból – panaszkodik egri olvasónk

A szemétszállítási napok reggelére rendszeresen a földre kerül a gyűjtőedények beltartalma.

Szabadi Martina Laura

– Nem tudom mit lehetne azzal csinálni ami város, sőt országszintű probléma, hogy a kihelyezett kukákból éjszaka kiszedik és szétdobálják ismeretlenek a szemetet. Reggel több lakó visszapakolja, de van ahol ott áll addig, míg a szemétszállító munkatársai meg nem érkeznek és össze nem szedik, ami egyébként nem a feladatuk – panaszkodott olvasónk. Mint mondta, a turizmusáról híres városban elég csúnya látvány a szemetesekből „kifolyt” hulladék az utak mentén.

A Törvényházzal szemben
Forrás: Beküldött fotó

– Tisztában vagyok vele, hogy nem állhat ott minden kuka mellett valaki egész éjjel és megakadályozni nem tudjuk, hogy egyesek kiszedjék, majd ne pakolják vissza a szemetet. Sokan akik gyűjtögetnek egyébként vissza is pakolnak legalább tisztességgel, de nyilván többen vannak akik nem. Talán ha a kukákat előző este kiteszik a házak, akkor a lakók is visszapakolhatják a szemetet a kukáikba reggel, hiszen az ő házuk, társasházuk környékét csúfítja – fogalmazott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában