Mobilposta

2023.07.27. 20:43

Váraszón is bezár a posta, jön a mobilpostás

Barta Katalin

Váraszón is megjelenik a mobilposta Illusztráció

Forrás: Gazdag Mihály/Kelet-Magyarország

Augusztus 1-től több kisebb településen is megjelenik a mobilpostai szolgáltatás. Ivád után Váraszón is változik a a jelenlegi helyzet. 

A polgármesteri hivatalt arról tájékoztatták, hogy a jelenlegi kisposta utolsó üzemelési napja július 31-e lesz, amikor 8-10-ig lesz nyitva. A mobilposta szolgáltatás augusztus 1-jén indul. A felvételi hely a Rákóczi út 1. szám alatt, buszmegálló melletti terület lesz, ahol munkanapokon 9-től 9.30-ig lesz lehetőség levél és csomagküldemények feladására, készpénzátutalási megbízásokra, továbbá bankkártyás tranzakciók lebonyolítására.  A küldeményeket változatlanul házhoz kézbesítik déleőtt fél tíztől délután fél egyig. 

Ha a kézbesítő nem talál a címhelyen átvételre jogosultat, azt a további munkanapon újra megkeresi, s a küldeményt megkísérli átadni - olvasható az önkormányzat közösségi oldalán. Amennyiben a leírtakkal kapcsolatban bárkinek kérdése van, keresse a postai kézbesítőt, vagy a postahivatal dolgozóit. A fentiekről a lakosságot szórólapon is értesítik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában