Állatvilág

2023.07.06. 20:57

Varázslatos éjszakát tölthetünk a Hatvani Vadasparkban

Éjszakai nyitva tartással várja a látogatókat a Hatvani Vadaspark július 8-án.

Heol.hu

A Vadaspark programja gyermeknapon is népszerű volt

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Este 7 órától 22 óráig lehetnek tanúi az állatok éjszakai életének az érdeklődők, akik július 8-án felkeresik a Hatvani Vadasparkot. Mint Facebook-eseményük leírásából megtudhatjuk, az utakat fáklyákkal világítják meg ezen az estén. 

- Családokat, barátokat és fiatalokat várunk szeretettel, valamint mindenkit, aki imádja az állatokat és a szabadtéri rendezvényeket! Ez az esemény olyan élményekkel gazdagít, amelyeket soha nem fogtok elfelejteni! Koronázzuk meg a nyarat együtt ezzel a hangulatos éjszakával. Csak veletek lehet igazán tartalmas! - írják. 

Az esemény a megszokott vadasparki belépőjegyekkel látogatható. A bográcsolási és nyársalási lehetőséget ingyen biztosítják, ráadásul tűzifával, bográccsal és nyársbotokkal készülnek. A nyársalási és bográcsolási lehetőség regisztrációhoz kötött! A regisztráció egyszerűen megtehető az alábbi email címen: [email protected]. Regisztráláskor fontos megadni a résztvevők számát és elérhetőséget is - teszik hozzá. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában