Összefogás

2023.08.27. 13:40

A rekkenő hőségben is helytálltak a pálosvörösmartiak

A község lakói a szombati kánikulában sem hátráltak meg a falu közterületein a fű lenyírásától.

Szabó István

Sokan voltak Pálosvörösmarton füvet nyírn

Forrás: Pálosvörösmart Községi Önkormányzat/Facebook

Hálásan köszönöm a segítségét azoknak a pálosvörösmarti lakosoknak, akik ebben a hőségben példaértékű összefogással segítettek lenyírni a füvet településünk közterületein, közölte Bodócs Attila, Pálosvörösmart polgármestere a község Facebook-oldalán.

– Külön köszönöm Repa József alpolgármester szervezését, Koncz Ferenc képviselő felajánlását és munkáját, hiszen most ő és Kopacz Margit kolléganőnk főztek ránk. Egy polgármesternek kevés örömtelibb pillanat van attól, amikor egy település lakosai az első szóra jönnek segíteni és szépítik a települést, építik a közösséget. Ezek a pillanatok adnak erőt, hogy elviseljük azt a sok támadást, amit a testület többsége és a családjaink átélünk. Legyen büszke minden segítő erre a teljesítményre, hiszen sokkal nagyobb településeken nem tudnak összefogni ennyien, mint ahogyan ma tettük – fogalmazott Bodócs Attila.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában