Szem-szájnak ingere

2023.08.24. 20:41

Az Anima Sound Systemmel nyit az egri Food Truck Show

Csütörtök délutántól vasárnapig streetfood mennyországgá válik a Dobó tér.

Szabadi Martina Laura

Ismét finom ételeket kóstolhatunk a Dobó téren

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszar Mark

Csütörtök délután 4 órától kezdődött Egerben a Dobó téren a Food Truck Show. Berényi Tamás az Agria Film Kft. ügyvezetője, az esemény egyik szervezője elmondta, 9 gasztronómiai kiállító finomabbnál-finomabb ételei között választhatnak a résztvevők.

– Ők a Corcovado Brazilian Restaurant, a Tom-Yum, a NEMO, a Che Che Burger, a Pizz'Burger, a Smokey Monkies BBQ, a Meraki, a Black Heaven Barbecue és a Lili's Gluténmentes Truck. A nemzetközi konyha mellett két egri pincészetnek is sikerült helyet biztosítanunk, ők a Thummerer Pincészet és a Villa Völgy Pincészet. Lesznek sörös kiállítók is. Az italokat a Martini Fiero, a Sörbie, a Legenda, a Borkas és a Sanpellegrino szolgáltatja. Desszertet a Happy Churros, a WaffelLand és a Froyo Likeszolgál fel az édesszájúaknak – részletezte Berényi Tamás.

Elmondta, három éjszaka zenés programokkal egészül ki a Dobó téren a forgatag. Első este az Anima Sound System koncertezik, idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját hazánk első elektronikus tánczenekara. Pénteken fél kilenctől a Hungarian Rhapsody - Queen cover zenekar áll színpadra, este 10 órától pedig B. Tóth László zenél. Szombaton a helyi Ticket zenekar játszik este 6 órától, majd a Magyar Balázs akusztik, végül 9 órától Hütter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában