Vita

2023.08.24. 16:07

Dilettáns a Fidesz-frakció az egri polgármester szerint

A városgondozás ügyvezetői pozíciójával kapcsolatban fakadt ki Mirkóczki Ádám közösségi oldalán.

Szabadi Martina Laura

Mirkóczki Ádám polgármester

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

„Egészen hihetetlen, amit az egri Fidesz-frakció művel immáron Orosz Ibolya vezetésével.” – ezt Mrikóczki Ádám, Eger polgármestere tette közzé Facebook oldalán. Hozzátette, úgy látja egy esztendeje, hogy folyamatosan próbálták a Városgondozás Kft. éléről kirúgni Juhász Gézát szerinte teljesen dilettáns módon, és sokszor szabálytalanul.

– Most, hogy megszabadultak tőle, indítványoztak egy rendkívüli közgyűlést, hogy a közgyűlés kinevezze az új igazgatót. Azonban kiderült, hogy a két pályázatból ami a testület elé került, csak az egyik érvényes, a másik érvénytelen! Erre mit tett Orosz Ibolya, mint előterjesztő!? Nem engedett szavazni az érvényes pályázóról (nehogy véletlenül kinevezzük), helyette ideiglenesen meg akarta hosszabbítani az érvénytelen pályázó ügyvezetői állását. Ezt a javaslatot viszont még a Fideszből sem szavazta meg mindenki, így nem kapott többséget... Most pedig hisztizik Ibolya, hogy így a városvezetés meg úgy a városvezetés! Komolyan mondom, egy óvodai kiscsoport meg tudta volna oldani azt a feladatot, amit az egri Fidesz-frakciónak nem sikerült – írta a polgármester a bejegyzésben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában