Megmérettetés

2023.08.20. 21:50

Evezős tájékozódási versenyre hív a Tisza-tó

Augusztus 26-án 9 órától 16 óráig tart a verseny.

Heol.hu

- A világ egyik legkülönlegesebb evezős rendezvénye, amire sok szeretettel várunk minden evezőst és evezés iránt érdeklődőt a Tisza-tó evezős központjába, Sarudra - írják az esemény Facebook-oldalán.

- Szombaton rendezik a Tisza-tavi Túraevezős Tájékozódási Regattát, ahol teljes biztonságban és mégis vadregényesen vezet benneket végig Mihály Tibi, a Külker Evezős Klub és az Élményfalu csapata 25 kilométeren keresztül a Tisza-tó csatornáin, medencéin és nádasain - fogalmaznak.

- Légy az elsők között, akik Magyarország második legnagyobb taván, a Tisza-tavon, a világ első tájékozódási evezős versenyének résztvevői lehetnek! Ez a különleges regatta a sport és a természet egységet és élményét kínálja minden résztvevőnek, aki ellátogat a Tisza-tóra, hogy közösen népszerűsítsük az evezést és legyünk részesei egy izgalmas nyári vizes kalandnak - írja az Ötpróba nevű Facebook-oldal.

- Nevezni augusztus 22-ig lehet e-mailben, a [email protected] címre küldött levélben - közölték.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában