Visszatérés

2023.08.16. 18:05

Ezt a hevesi csodát látogatta gyermekkorában a Kossuth Rádió műsorvezetője + videó

Balog Tamás az egész ország figyelmébe ajánlotta a káprázatos helyet.

Heol.hu

Balogh Tamás műsorvezető és Lakatos Anna, a Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeum igazgatóhelyettes

Forrás: Médiaklikk/MTVA

Néhány vonzó úti célt mutatott be a Vár a Kárpát-medence turisztikai magazin legutóbbi adásában Balog Tamás - adta hírül a Hirado.hu

Mint írják, a Kossuth Rádión hétvégén hallható Örökzöld és Kívánságkosár műsorok házigazdája, valamint az Irány az űr! című, a Hunor programot bemutató adás szerkesztő-műsorvezetője nemcsak szülőhelye, Vácszentlászló szépségeit, hanem egy gyermekkorában sokszor látogatott kastélyt is a nézők figyelmébe ajánlott. Hatvanban kezdte túráját Balog Tamás, a Heves vármegyei város egyik különleges ékénél.

– Ha azt mondom, hogy Grassalkovich-kastély, sokaknak egyből Gödöllő jut eszébe, pedig Hatvanban is található egy. Gyerekkoromban sokat látogattuk az épületet, amely azóta rengeteget szépült – mondta az 1700-as évek közepén, eredetileg mezőgazdasági központnak épült barokk kastélyról, amelyben 2014 óta vadászati múzeum működik.

Kiemelték, a Kossuth Rádió műsorvezetője bejárta az épület rendezett kertjét és körbevezette a nézőket a kiállításon.

A műsorvezető kedvenc gyerekkori helyszínei megismerhetők a Vár a Kárpát-medence Nyár 23-ban bemutatott, Médiaklikken újranézhető részében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában