Bizonyítottak

2023.08.02. 13:43

Fényes jövő vár az Egerben most végzett autófényezőkre

Sikeres vizsgát tettek Egerben a leendő autófényezők. Az újraindított képzésben részt vevő diákok száma megduplázódott.

Barta Katalin

Gratulálunk a frissen végzett autófényező szakmunkásoknak! Ők azok, akik két évtized kihagyása után Egerben tanulhatták ezt a szép szakmát, majd sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát tettek. Hogyan valósult meg a képzés és milyen jövő vár rájuk? Gyenge István, egri autófényező közösségi oldalán tették közzé az alábbi bejegyzést:

„A példás együttműködésben a tanulók, a HMSZC Bornemissza Gergely Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és cégünk, a Quality Car Repair Kft. vett részt. Húsz év kihagyása után, 2021 őszén elindítottuk a járműfényező duális képzést, ami egy olyan középfokú szakképzési forma, amelynek során a tanintézetben folyó elméleti oktatás a vállalatoknál megvalósuló gyakorlati képzéssel párhuzamosan történik. A szakmai elméleti oktatás Gyenge István autófényező műhely tantermében, és a gyakorlati képzés a Quality Car műhelyében zajlott.

A diákok elmondása alapján itt a professzionális alapanyagoknak, a segítőkész személyzetnek és a modern berendezéseknek köszönhetően biztonságos környezetben dolgozhattak a tanulók és kiváló szakemberekké válhattak.

Az újraindított autófényező képzésben részt vevő diákok száma megduplázódott. Nem véletlen, hiszen a sikeres záróvizsgát tett szakemberek ígéretes jövő előtt állnak. Többüket már alkalmazták is, míg egyesek saját vállalkozást indítanak.

A jó szakember nagy kincs, akiket megbecsülnek és jól megfizetnek a munkaadók, ezért érdemes a szakképzésre alapozni. A járműfényezőkre fényes jelen vár! ” - zárul a bejegyzés.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában