Átverés

2023.08.21. 11:45

Hamis plakáttal csalogatják a boldogiakat a fűszerfesztiválra

Boldogon egy „tréfás” ismeretlen alternatív plakátot készített a 2023-as Paprikafesztiválhoz – hívta fel a helyiek figyelmét a szokatlan csínytevésre Püspökiné Kovács Mária polgármester. Közlése szerint a több felületen megosztott plakát hamis, ezért a községvezető arra kér mindenkit, hogy azt ne terjessze.

Tari Ottó

Többek között a hamis plakáton Azahriah neve is fel volt tüntetve

Forrás: Kiss Annamarie

– Kezeljünk minden internetről származó, akár valóságosnak tűnő információt kritikával, tájékozódjunk hiteles forrásból – húzta alá Püspökiné Kovács Mária, hozzátéve: bízik benne, hogy a valóságos, az önkormányzat által szervezett program is örömet okoz mindenkinek, s a községbeliek együtt tölthetnek egy szép napot.

A hivatalos plakát 
Forrás: Boldog község/Facebook

A Paprikafesztivál hivatalos plakátja elérhető a buszmegállóban, a boltokban és az interneten a település hivatalos oldalain. Az eseményt augusztus 26-án tartják meg a sportpályán, és a programban veterán autók kiállítása, fegyver- és kardbemutató, főzőverseny és helyi tehetségek fellépése is szerepel. Este Desperado és Timi-koncert, Lagzi Laci fellépése, valamint zárásként tűzijáték szórakoztatja a nagyérdeműt.

Ez pedig itt a hamis plakát 
Forrás:  Beküldött fotó

Érdekességként jegyezzük meg, hogy a „hamis” plakát fellépői között Korda Györgyöt, Balázs Klárit, Opitz Barbit, Azahriah-t és Desh-t is megjelölték, a rendezvényt pedig „Fűszerfesztiválként” reklámozták, amelynek szervezője az önkormányzat. A polgármester asszony kéri, hogy senki ne dőljön be a kamu híresztelésnek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában