Ünnepség

2023.08.21. 10:57

Megtelt a hatvani Népkert a Magna Cum Laude koncertjére + fotók

Hatvanban a hagyományoknak megfelelően augusztus 20-a a legjelesebb helyi fesztivál időpontja is.

Tari Ottó

A Magna Cum Laude koncertjét is imádta a közönség

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Nemcsak a templombúcsú okán jelentős a dátum – az újhatvani római katolikus imahelyet államalapító királyunk tiszteletére szentelték fel, a szentmiséről és a kenyérszentelésről tegnap portálunkon mi is hírt adtunk –, hanem azért is, mert a vakáció utolsó napjai lehetőséget kínálnak gyermeknek és felnőttnek a kikapcsolódásra.

Az elmúlt vasárnap sem történt másként. A tikkasztó meleg ellenére már kora délután sok család kilátogatott a Népkertbe. A nagyszínpad koncertjei mellett több tucatnyi árus várta az érdeklődőket különféle ételekkel és játékválasztékkal. Mindezek mellett több vidámparki élményt is ki lehetett próbálni, a kisebbeket pedig kézműves foglalkozás is várta.

A megannyi szórakozási lehetőség mellett délután a színpadon is elindultak a koncertek. Az Emberöltő zenekar után a Lázadók játszottak, majd a Blahalouisiana együttes következett. Az esti nagykoncertre már óriási tömeg gyűlt össze a Népkertben. A Magna Cum Laude közkedvelt zenekar, produkciójukat életkortól függetlenül kedveli a közönség. Jelzi ezt az is, hogy népkerti fellépésükre a szervezők szerint több mit hétezren látogattak ki.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában