Felvonulás

2023.08.26. 10:25

Motorosok akadályozzák a forgalmat a 3-as főúton

A 3-as főúton és a 24-esen is kell motoros felvonulókra számítani szombaton.

Heol.hu

A résztvevők rendőri biztosítás mellett haladnak és a 3-as főút gyöngyösi szakaszán 12 óra és 13 óra között számítani kell a forgalom megállítására is. Ezt követőn a 24-es főúton haladnak Mátraházáig - adta hírül az Útinform.

Gyorsforgalmi utak

Aszfaltoznak az M3-as autópályán a káli szakaszon, Budapest felé, a 115-ös kilométer és a 106-os kilométer között. A Vásárosnamény felé vezető oldalon a külső és a leálló sáv járható, a főváros irányába a forgalom a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján halad. Polgárnál hídjavítást végeznek, a 176-os és a 166-os kilométer között a Budapest felé tartókat átterelik az ellenkező oldal belső sávjába, és Vásárosnamény felé is csak a külső sáv járható.

Főutak

A 3-as főúton Gyöngyös határában, a 80-as kilométer közelében, a Gyöngyöshalászra vezető út csomópontját átépítik. A munka miatt a 3-as főúton egyik irányból sem lehet Gyöngyöshalászra behajtani. A kerülőutat táblákkal jelzik. 

A 25-ös főúton Szentdomonkos térségében, a 47-es és az 50-es kilométer között burkolatfelújítást végeznek. A főutat lezárták, a forgalmat kijelölt terelőútra irányították át.

Alsóbbrendű utak

Gyöngyösön, a Vachott Sándor utca egy hosszabb szakaszát útépítés miatt lezárták a 21-es kilométer közelében. A forgalmat a Deák Ferenc utca - Kertész utca - Püspöki utca - Pesti út - Róbert Károly utca - Mérges utca - Koháry út útvonalon terelik el. Gyöngyös határában átépítik a Gyöngyös-Jászberény összekötő út elejét. Az Atkári utat a Pesti út és a Déli Külhatár utca között lezárták. A Kenyérgyár utca felé lehet kerülni. Szihalom belterületén, az Egerfarmos bekötő úton a vasúti átjáró javítása miatt 23 órától másnap reggel hat óráig másfél órára teljes szélességében lezárják az utat a 2-es kilométernél. Kerülni ez idő alatt a Szihalom – Füzesabony – Mezőtárkány – Egerfarmos – Mezőszemere – Szihalom útvonalon lehet, írja az Útinform. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában