Segítség

2023.08.18. 14:40

Padok a gyöngyöstarjáni temetőben

Önkéntesek lefestették a lélekharang tartószerkezetét is.

Szabó István

A padok főleg az idős embereknek jelentenek nagy segítséget

Forrás: Kiss Viktor/Facebook

Gyöngyöstarjánban elkészültek azok a padok, amelyeket a temetőben a ravatalozó köré helyeztek el, tájékoztatta portálunkat Kiss Viktor polgármester.

– Sokszor láttuk, amikor egy-egy temetés alkalmával idősebb lakosainknak keresni kellett a helyet, ahová le tudtak ülni. Ezért a képviselő-testület úgy döntött, hogy padokat helyezünk ki. Köszönet az elkészítésükért a karbantartó csoportunknak, Benedek Gyulának, Benedek Jánosnak, Ludányi Attilának és Mészáros Lászlónak. A padok mellett megújult a lélekharang fa tartószerkezete is. Az önkormányzat a festéket megvásárolta, és Bodó Géza bácsi, valamint Varga Tibor önkéntes segítőként lefestette a haranglábat. Köszönöm nekik, hogy mindig lehet rájuk számítani. Kérek mindenkit, használják rendeltetésszerűen a padokat, és vigyázzanak rájuk, hiszen sok idősebb embernek nyújtanak majd segítséget – részletezte Kiss Viktor.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában