Meglovasítva

2023.08.23. 19:09

Több milliót érő lipicai lovakat loptak el, órákig gyalogoltak velük, hogy elrejtsék + videó

A Hatvan melletti Sóderostól lopott el két értékes lovat a három férfi.

Heol.hu

Korábban portálunkon is hírt adtunk arról, hogy több millió forintot érő lipicai lovakat lopott el három férfi egy Hatvan környéki tanyáról fényes nappal.

A Tények szerdai riportjából egyebek mellett kiderült, hogy a három férfi több óráig gyalogolhatott, míg végül egy erdős részen kikötötték az állatokat és elmentek. A kikötött lovakat azonban meglátta egy nő, aki meg is zavarta a visszatérő tolvajokat, így ők a lovak nélkül elmenekültek. A polgárőrök és a helyiek is keresték a három férfit, de nem találták őket. A rendőrségen feljelentést is tettek.

– Mikor ideértem, akkor láttam meg, hogy a lovak biztonsági övvel vannak kikötve a fához. Ekkor egyértelmű lett, hogy lopott lovakról van szó. Mikor közelebb mentem, megismertem a lovakat, és még inkább egyértelmű lett számomra, hogy lopott lovak. Ezután értesítettem a gazdájukat – mondta el a Tényeknek Laska Nikolett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában