Még vannak kérdőjelek

2023.08.16. 08:30

Zenél majd a 21-es út is

Még nincs minden letisztázva a beruházás kapcsán.

Heol.hu

Egy van már a 67-es úton, ahol a Republic A 67-es út című slágere szól, a 37-es főúton pedig az Érik a szőlő című népdal hallható (Illusztráció)

Forrás: Youtube / Kovács Péter

Az biztos, hogy a 21-es számú főút nógrádi szakaszán épül a következő zenélő út Magyarországon, de még nem született döntés arról, hogy pontosan hol - adta hírül a Nool.hu.

Mint írják, zenélő út épül majd a közeljövőben a 21-es számú főúton, amelyen az Ismerős Arcok Nélküled című slágere csendül fel. Nemrég a portál azt az információt kapta, hogy Jobbágyinál zenél majd az út, ez azonban, mint most kiderült, még nem biztos.

A témával kapcsolatban Becsó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője elmondta, hogy jelenleg is zajlanak a vizsgálatok azzal kapcsolatban, hogy melyik lenne a legjobb helyszín.

– Azt a területet kell megtalálni a 21-es főút mentén, ahol egyáltalán nem zavarja majd a lakosságot és az ott élők nyugalmát, így még nem született meg a döntés – mondta Becsó Zsolt a Nool.hu-nak.

Hozzátette: az biztos, hogy egyenes szakaszon és a Salgótarján felé vezető irányba lesz majd a zenélő út. Az országgyűlési képviselő elárulta, hogy napirenden van ez a beruházás és várhatóan jövő tavasszal készül majd el. Ez lesz egyébként az ország harmadik zenélő útja. Egy van már a 67-es úton, ahol a Republic A 67-es út című slágere szól, a 37-es főúton pedig az Érik a szőlő című népdal hallható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában