Buli

2023.09.20. 12:00

Bonanza Banzaitól lesz hangos a Szépasszonyvölgy + videó

Bonanza slágerek dübörögnek majd a Márai Központ Szabadtéri nagyszínpadán szombaton.

Heol.hu

Újraélhetjük a 90-es évek legnagyobb slágereit a Szépasszonyvölgyben

Forrás: Beküldött

Hauber Zsolt közel harminc év után újra játssza a legnagyobb Bonanza slágereket szeptember 23-án, szombaton Egerben, a Szépasszony-völgyben található Márai Központ Szabadtéri nagyszínpadán - adták hírül a szervezők közleményükben.

Mint írják, Hauber Zsolt 35 aranylemezes, 5 platinalemezes, négyszeres Mahasz-díjas zeneszerző, zenei producer, a synthpop és syntwave elektronikus zenei irányzat egyik magyarországi létrehozója és képviselője, a legendás Bonanza Banzai alapítótagja és zeneszerzője, Pálfalvy Attila énekessel (a Budapesti Operettszínház művésze) és Kosztin László gitárossal újra elhozza a synthpop életérzést.

Kiemelték, az Induljon a banzáj-tól a Valami véget ért-ig, minden Bonanza sláger újra felcsendül a koncerten! A rendezvényen színpadra lép még a Pixalplants, majd a fergeteges buli után szezonzáró retro partival készül Spigiboy és Dj Hütter. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában