Táborozás

2023.09.18. 18:50

Nosztalgiatáborban a szilágyis diákok

A tábort minden évben megszervezik végzős diákok részére, ahol ismerkedhetnek, játszhatnak és izgalmasan tanulhatnak.

Hornyák Réka

A tábor helyszínén, Mezőberényben ismerkedtek a várossal, a helyi és a vendég diákokkal

Forrás: Egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium - hivatalos oldal

Végzős aranyosok országos nosztalgiatáborán vett részt az Egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium végzős, 12. e osztálya – olvasható a gimnázium Facebook oldalán. 

Ezt a tábort minden szeptember első hétvégéjén rendezi meg a mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium és Kollégium. A program keretein belül az odafelé vezető úton a diákok megcsodálták a Szarvasi Arborétum különlegességeit. Bejárták a Mini Magyarország kiállítást, ahol sok-sok helyre és épületre ismertek rá, ahol a gimnázium négy éve alatt jártak. 

A tábor helyszínén, Mezőberényben ismerkedtek a várossal, a helyi és a vendég diákokkal. Bemutatkoztak és figyelmesen nézték végig a többiek bemutatkozását is, valamint játékos vetélkedőkön állták a sarat. Kirándultak Arany János szülőhelyére, Nagyszalontára, ezután pedig Gyulán is szétnéztek. A tábor végén, a hazaút előtt még egy rövid strandolás is belefért a vasárnap délutánba. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában