Foroghatna tovább

2023.09.11. 13:20

Szerették az egri óriáskereket a heol.hu olvasói, és remélik, újra lesz

A nemrégiben elbontott egri óriáskerékről sok mindenkinek megvan a véleménye. Van, aki örül, hogy nincs többé, a Heolon indított szavazásból azonban az derült ki, a legtöbben bíznak benne, hogy újra lesz majd Egerben forgó látványosság.

Fekete-Vadászi Erika

Sokan szerették az óriáskereket

Forrás: Berén Dániel/Heves Megyei Hírlap

Múlt héten elbontották az egri óriáskereket, és emiatt kíváncsiak voltunk olvasóink véleményére, hogy sajnálják-e, hogy eltűnik a Gárdonyi tér  forgó látványossága. A kérdés megmozgatta a Heol olvasóit, sokan fejezték ki véleményüket. 

Rengeteg komment is érkezett a szavazásos Facebook-poszt alá, ott jócskán akadtak, akik örömüket fejezték ki, hogy elbontották a kereket, például azért, mert szerintük nem sokan használták. Persze voltak, akiknek tetszett, és turistacsalogatónak titulálták a hozzászólásokban. 

A szavazásra is nagyon sok válasz érkezett, a legtöbben – 34 százalék – arra voksoltak, szerették az óriáskereket, és remélik, lesz még Egerben. 

A válaszadók 23 százaléka szerint felesleges volt, remélik, nem lesz újra, és a legkevesebben – húsz százalék – azt a választ jelölték meg, hogy kifejezetten örülnek, hogy elbontják, mert szerintük elrondította a város látképét. 

szavazás eredmény óriáskerék
A szavazás eredménye
Forrás: heol.hu

Az egri óriáskerék tehát megosztó téma, sokaknak megvan a véleménye róla. Az pedig, hogy lesz-e újra, hamarosan kiderülhet. 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában