Önkéntesség

2023.10.08. 14:45

10 milliót nyerhet a Kis Bocs, ha elég szavazatot kap

A szihalmi Kis Bocs Egyesület önkéntesei rengeteget tesznek a rászorulókért. Most ők kérnek segítséget.

Fekete-Vadászi Erika

A Kis Bocs Baba - Mama Egyesület önkéntesei

Forrás: Beküldött

Szavazatoddal te is hozzájárulhatsz, hogy tízmillió forintot nyerhessen az egyesület, hogy megvalósíthassák céljaikat. 

– Az egyik híres drogéria pályázatot hirdetett, hogy felhívják a figyelmet a társadalmi felelősségvállalásra. A harmincadik születésnapjuk alkalmából a DM - Együtt egymásért összesen 30 millió forintot oszt szét, és három nyertest hirdetnek ki, így fejenként tízmillió forintot kaphatnak a legtöbb szavazatot bezsebelő szervezetek – osztotta meg portálunkkal Galyasné Dósa Katalin, a Kis Bocs Egyesület elnöke, aki elmondta, a benyújtott pályázatukban a nőkre és a testi- lelki egészségre helyezték a hangsúlyt. 

Szavaiból kiderült, a női klubot folytatnák a nyereményből. A menstruációs szegénységre szeretnék felhívni a figyelmet, segítenék az érintetteket, illetve újabb öt településen helyeznének el egészségügyi ládákat vármegyénkben. A projektjükhöz tartozik az is, hogy felhívják a figyelmet a mozgás fontosságára, valamint szeretnének érzékenyítő foglalkozásokat tartani annak érdekében, hogy a nők tabuk nélkül beszélgethessenek egymás közt az őket érintő témákról. Továbbá szűrővizsgálatokat is szerveznének a nyereményből. 

– Több mint hatvan szervezet van versenyben, és csak az első három részesül a pénznyereményből, ezért nagyon szeretnénk, ha sokan szavaznának ránk, hogy még több embernek segíthessünk így – hangsúlyozta Galyasné Dósa Katalin.

Szavazni október 18-ig lehet az alábbi linken, a csillag gomb segítségével. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában