Buli volt

2023.10.15. 10:44

A Reptértől Holnap hajnalig repített a Neoton a hatvani sörfesztiválon + fotók

Az immár tizenkettedik alkalommal megrendezett hatvani sörfesztivál második, utolsó napján is sokan látogattak el a Népkertbe, ahol többek közt Irigy Hónaljmirigy és Neoton koncertekkel, valamint ötvenféle sörrel várták az érdeklődőket.

Tari Ottó

A fellépők is kitettek magukért a sörfesztiválon

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

A csaknem 3500 négyzetméteres fűtött sátorban több mint ötven féle sörkülönlegességet kóstolhattak meg az érdeklődők, és nagyon sok street food jellegű étel volt elérhető. Lestyán Balázs alpolgármester a Hatvani Sörfesztivál közösségteremtő erejéről beszélt, kiemelve, hogy egyre népszerűbb a rendezvény.

– Idén már dupla akkora sátrat kellett felállítani, mint tavaly. Nagyon örülünk, hogy ezekre az előadókra a hatvaniak és a környékbeliek is kíváncsiak – mondta.

Szombaton elsőként a Hatvani Fiúk zenekar mulatós slágerekkel alapozta meg a hangulatot. Őket követte a színpadon az Irigy Hónaljmirigy, amely zenei paródiáiról ismert. Legújabb feldolgozásukban, amihez videoklip is készült, Korda György Reptér című slágerét gondolta újra a banda. A fesztiválon a Neoton Família Sztárjai is felléptek, ami ugyancsak nagy tömeget vonzott a színpad elé. Az idei sörfesztivál utolsó napja retró diszkóval zárult, DJ Gézuval a pult mögött.

A szervezők szerint a kétnapos rendezvényen összesen 22 ezer fesztiválozó szórakozott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában