EKKE

2023.10.08. 11:00

A nyelvtanulásban segítenek az egri egyetemen

A 2023-2024-es tanévben is segíti nyelvtanulási tanácsadás szolgáltatással a hallgatókat az EKKE Idegennyelvi Képző és Szolgáltató Központja.

Heol.hu

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem honlapján olvasható tájékoztatásból kiderül, hogy heti rendszerességgel online vagy személyes jelenléttel is igénybe vehető ingyenes célirányos nyelvtanulási tanácsadás, nyelvi audit, idegennyelvi szintfelmérés.

A tanácsadás mellett lehetőség lesz próba vizsgatesztek írására is, illetve angol nyelvből konkrét nyelvi/nyelvtani segítségadásra is. Online vagy személyesen kedden 14 óra és 15 óra 30 perc  között a B épület 302-ben, melyre előzetes jelentkezés szükséges az [email protected] email címen.

A félév során kötetlen nyelvi klubfoglalkozásokat is szerveznek a hallgatók számára, ahol nyelvtanár szakos hallgatókkal, külföldi diákokkal és anyanyelvi oktatókkal vitathatnak meg különböző érdekes, aktuális témákat vagy nyelvi vetélkedőkön vehetnek részt.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában