Járni szeretne

2023.10.08. 15:04

Reményvesztett a nagyúti, súlyosan beteg kislány családja

A nagyúti Czékmány Hanna háromszoros agyvérzéssel, valamint vesevéna trombózissal született, és maradandó agykárosodást szenvedett. Rengeteg kezelésen van túl a kislány, és folyamatosan fejlesztésekre hordják, hogy esélye legyen járni. Mindez nagyon sokba kerül, így minden segítség jól jön a családnak.

Fekete-Vadászi Erika

Hanna több héten keresztül harcolt az életben maradásért

Forrás: Alapítvány Hanna Álmaiért/Facebook

Ahogy arról már beszámoltunk, műtéteken esett át a hétéves kislány, és folyamatosan terápiákra van szüksége, hogy esélye legyen arra, hogy járni tudjon. A kezelések drágák, a családnak minden segítség jól jön. November 11-én sütivásárt rendeznek az Agria Parkban, hogy pénzt gyűjtsenek Hanna orvosi ellátására. 

A család azonban jelenleg nehéz helyzetben van, reményvesztettek, kétségek gyötrik őket, és Hanna édesanyja, Barczai Zsuzsanna úgy gondolja, most nem mennek túl jól a dolgaik, osztotta meg a közösségi oldalukon

– Rengeteg fejlesztésen vagyunk túl, és tudjuk, hogy még rengeteg szükséges. Hanna kerekesszékes, központi idegrendszer sérült és epilepsziás is. Több héten keresztül harcolt az életben maradásért. Csodával határos módon túlélte ezeket a napokat. Amikor megszületett, azt mondták, hogy nem lesz belőle ember, csak vegetálni fog, mint egy szobanövény – idézte fel a kezdeteket, s megjegyezte, szerencsére a vegetáló jóslatra rácáfoltak. 

Hanna tavaly kezdte az iskolát, az életük állandó tervezésből és utazásból áll. Vannak hónapok, amikor pár napot tudnak csak otthon lenni. Az életünk a drága fejlesztések, a neurológia és az ortopédia körül forog.

– A fejlesztések nélkül tényleg nem tartanánk ott, ahol most tartunk. Csak hálával tudok gondolni azokra, akik így vagy úgy, de próbálnak segíteni minket ezen az úton – hangsúlyozta Barczai Zsuzsanna, aki bízik benne, hogy a segítőkkel valóra válhatnak az álmaik, és Hanna tud majd járni. Ehhez minden apró támogatás jól jön a családnak, így kérik, hogy aki teheti, az oldalukon megadott módon segítsen nekik. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában