Közlemény

2023.10.06. 19:01

Segíteni nem tud, de ártani megpróbál a Momentum az egri Fidesz szerint

Közleményben reagált a Fidesz Egri Szervezete a Momentum egri szervezetének csütörtöki sajtótájékoztatójára. Azt írják, a semmitmondó sajtótájékoztatók helyett inkább a békét kellene támogatniuk.

Szabadi Martina Laura

– A Momentumnak, most éppen Jánosi Zoltánnak és Lőcsei Lajosnak, újra sikerült egy érdekfeszítő sajtótájékoztatón demonstrálni, hogy a pártjuknak ez az egyetlen mondata és üzenete, bármilyen téma is kerüljön szóba: minden a Fidesz hibája. Kár, hogy még megoldási javaslatot soha nem hallottunk tőlük semmiféle vélt, vagy valós problémára. Segíteni ugyan nem tudnak, de ártani mindig megpróbálnak – írta közleményben pénteken a Fidesz Egri Szervezete a Momentum egri szervezetének csütörtöki sajtótájékoztatójára reagálva.

– Ha a hír és aktualitás nélküli, felesleges, és ugyanazt a szöveget mantrázó sajtótájékoztatók helyett ugyanennyi erővel a békét támogatnák, ahogy a kormány és a magyar emberek elsöprő többsége, annyival is közelebb kerülhetnénk a háború végéhez, akkor nem lenne háborús infláció, nem lennének drága energiaárak. Ha Brüsszelben Magyarország érdekeit képviselnék, nem pedig Magyarországon képviselnék Brüsszel érdekeit, a gazdaság is gyorsabban tudna újra fejlődni. De beszélni, kampányízű szlogenekkel másra mutogatni persze mindig könnyebb, mint cselekedni – fogalmazott az egri Fidesz.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában