Üléseztek

2023.10.12. 18:55

Új soros elnököt választott az Egri Civil Kerekasztal

Az Egri Civil Kerekasztal szerdán ülésezett a Civil Közösségek Házában.

Fekete-Vadászi Erika

XXVIII. Eger Civil Ünnepe (Archív fotó)

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Az esemény idején Tóth Péterné volt az Egri Civil Kerekasztal soros elnöke, ő foglalta össze portálunknak, mikről esett szó az ülésen. Négy napirendi pontot tárgyaltak meg. 

– A testvérvárosi kapcsolatokról Minczér Gábor alpolgármester beszélt. Egernek 13 településsel van ilyen kapcsolata, ezekről esett szó. Emellett a XXVIII. Eger Civil Ünnepének a pénzügyi és szakmai beszámolóját is meghallgathatták a résztvevők Farkasné Juhász Margit koordinátor tolmácsolásában. A kerekasztal egyhangúan elfogadta az elhangzottakat az ünneppel kapcsolatban – részletezte. 

A harmadik napirendi pontként a Jogi- és Érdekvédelmi Szekció negyedéves beszámolóját is megtartották, valamint új napirendi pontként szerepelt a Helyi Esélyegyenlőségi Program. 

Tóth Péterné szavaiból kiderült, a Helyi Esélyegyenlőségi Program most fog lejárni, és az önkormányzat szeretné ezzel kapcsolatban kikérni a civilek véleményét. A szerdai ülésen eldöntötték, hogy javaslatokat állítanak össze az önkormányzat részére. A javaslatok még nem születtek meg, az érintett szervezetek összeülnek majd, hogy megtárgyalják ezeket. 

Új soros elnököt is választottak szerdán, Katona Ildikó tölti be ezt a szerepet a következő választásig. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában