Testületi ülés

2023.11.08. 09:20

A gyöngyösi grémium részletes tervet készít a városi piac felújítására

A képviselő-testület a meghosszabbított közfoglalkoztatási programban való részvételt is jóváhagyta.

Szabó István

A gyöngyösi képviselő-testület technikai jellegű döntéseket is hozott október végén (Archív fotó)

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Gyöngyös képviselő-testülete több technikai jellegű döntést is hozott az október végi ülésén, adta hírül a városháza. Közlésük szerint a grémium az év közben született döntések hatásait átvezette a 2023-as költségvetésben, több ponton módosította a helyi építési szabályzatot, elfogadta a Gyöngyösi Sportfólióval az Aktív Ház üzemeltetésére kötött megállapodást, és meghosszabbította a Köztársaság téri piac üzemeltetéséről szóló szerződést a Városgondozási Zrt.-vel. Ez utóbbi tárgyalása során arról is megállapodtak a képviselők, hogy januártól új feltételekkel kötik újra a szerződést, és részletes tervet dolgoznak ki a piac felújítására, hogy az korszerűbb, színvonalasabb körülmények között működjön. 

A képviselő-testület elfogadta a 2024-es munkatervet, ahogy a meghosszabbított közfoglalkoztatási programban való részvételt is jóváhagyta, áll a gyöngyösi városháza közleményében.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában