Sokkoló

2023.11.08. 17:15

A holtak birodalmában járt a siroki felfedező: tömegsírra bukkant Párizs alatt + videó

A siroki Lendér Norbert újabb kalandra vállalkozott. Ismét ellátogatott Párizsba, hogy tovább kutassa az utcák alatt húzódó katakombákat. Elképesztő dolgokat talált a mélyben.

Fekete-Vadászi Erika

Lendér Norbert

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A siroki felfedező, Lendér Norbertet először egy filmben látott részleteket a párizsi alagútrendszerből, így találta ki, hogy ő is ellátogasson oda a barátaival. Már többször nekivágtak a felfedezésnek, s már korábban is úgy tervezték, visszatérnek még. Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, emberi csontokat, áldozati oltárokat is találtak legutóbbi útjukon a Párizs utcái alatt meghúzódó rejtélyes világban.

Most ismét útra keltek, s újabb kalandokban volt részük. Elképesztő dolgokra bukkantak, még egy tömegsírt is megtaláltak.

– Újra ellátogattunk Franciaországba, s ezúttal még lentebb mentünk a katakombákban. Egy hétig túráztunk, voltunk egy hadihajó temetőben is például. Korábban már négyszer jártam ott, de a mostani út volt a legérdekesebb – mesélte el portálunknak Lendér Norbert. 

Sokkoló dolgokra bukkant a siroki felfedező
Sokkoló dolgokra bukkant a siroki felfedező
Forrás:  L.Norbert Explorer /Facebook

Mint mondta, az átlagemberek bele sem gondolnak, mi húzódik a lábuk alatt. Találtak lent egy új termet, tele emberi csontokkal, sátánista helyiséget és áldozati asztalt is. 

– Az ottani emberek ezek fölött élik az életüket, úgy mennek haza aludni, hogy valószínűleg fogalmuk sincs, mi lehet a házuk alatt, közben pedig rengeteg holttest és csontok vannak lent a mélyben – jegyezte meg. 

Kalandjaikról közösségi oldalán is beszámol Lendér Norbert, és az útjukat meg is örökítették, rengeteg fényképet és videónak való anyagot készítettek. Az olykor megrázó képsorok között látszik, ahogy megtaláltak egy föld alatti tömegsírt, tele csontokkal és koponyákkal. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában