Ünnepeltek

2023.11.15. 17:54

A szociális munka napja alkalmából elismeréseket adtak át Egerben

A szociális munka napja alkalmából köszöntötte az ágazat dolgozóit a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (SZGYF). Az egri ünnepségen öten vehettek át elismerést.

Fekete-Vadászi Erika

Együtt a díjazottak. Sinka Zsolt, Bánhegyiné Bollók Judit, Orbán Daniella, Mitrovics Judit, Mikó Oszkárné, Iványi Tünde, Horváth Attila

Forrás: Hollóné Berecz Erika

A legkiválóbb Heves vármegyei szakdolgozók hétfőn elismeréseket vettek át Egerben a vármegyeháza Barkóczy termében. Hollóné Berecz Erika, az SZGYF Heves Vármegyei Kirendeltségének társadalmi kapcsolatokért felelős referense tájékoztatta portálunkat az ünnepség részleteiről. 

A rendezvényen Horváth Attila főigazgató-helyettes köszöntőjében kiemelte, hogy a szakterület dolgozói testesítik meg a társadalom gondoskodó erejét. Mint mondta, hála és köszönet illeti meg azokat, akik számára a gondoskodás valódi küldetés.

Sinka Zsolt, az SZGYF Heves Vármegyei Kirendeltségének igazgatója arról beszélt, hogy az őszinte odafordulás, az elfogadás motiválja a dolgozók és a szakemberek tetteit. 

– Sokkal több ez, mint ellátás. Magukból is hozzátesznek egy kicsit az aktuális feladathoz – jegyezte meg az igazgató.

Az oklevelek
Forrás: Hollóné Berecz Erika

A rendezvényen öt intézmény egy-egy dolgozója vehetett át elismerést.

Példamutató tevékenységének elismeréséül az SZGYF főigazgatójának dicséretében részesült Bánhegyiné Bollók Judit, az Aranyhíd Integrált Szociális Intézmény andornaktályai Tiszafa Otthonának telephelyvezetője. 

Bánhegyiné Bollók Judit húsz évvel ezelőtt mentálhigiénés munkatársként kezdett el dolgozni az andornaktályai szociális otthonban. Kimagaslóan dolgozik a fogyatékossággal élő személyek életminőségének javításán, áll a méltatásában. 

Orbán Daniella, a Bérces Idősek Otthonának adminisztrátora tíz éve látja el az intézmény titkárnői, adminisztrátori feladatait mindig lelkiismeretesen, rendkívül pontosan. Lelkes, munkabírása átlagon felüli, emelték ki az ünnepségen.

Iványi Tünde, a Fenyőliget Integrált Szociális Intézmény ápolója 2015 decemberétől a hatvani, majd 2016 novemberétől a zagyvaszántói idősek otthona ápoló munkakört betöltő alkalmazottja. A munkába lépéstől töretlenül kitartó, kiemelkedően alapos munkával erősíti az intézmény szakmai működését.

Mitrovics Judit, a Harmónia Integrált Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény gondozója több mint negyven éve dolgozik gondozónőként. Nagy szeretettel és odaadással gondozta a rábízott csecsemőket és kisgyermekeket, s bekapcsolódott a sérült gyermekek ellátásába is.

Mikó Oszkárné, a mónosbéli Jégmadár Gyermekotthon és Lakásotthon élelmezésvezetője is elismerést vehetett át hétfőn. Közel 50 éve dolgozik a mónosbéli gyermekotthonban, 2006-tól élelmezésvezetői feladatokat lát el a kiskorúak egészséges étkezése érdekében. Tevékenységét a kötelességtudat, megbízhatóság és kiemelkedő munkabírás jellemzi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában