Nem kapkodtak

2023.11.13. 07:54

Az időjárás miatt elhalasztották a halloween-partit Boldogon

Boldogon a kedvezőtlen időjárás miatt „csúszott” a halloween-buli, de végül sikerült megtartani – a kicsik és a nagyobbak legnagyobb örömére.

Tari Ottó

Élvezték a kicsik a programokat

Forrás: Beküldött fotó

Végre az időjárás kedvezett számunkra, így megtarthattuk a halloween-partit! – olvasható a település egyik közösségi portálján, ahol fotókat is közzétettek a jeles eseményről. A bejegyzés szerint a képek láttán kiderül, hogy nagyon jól sikerült a rendezvény. Sok gyermek kilátogatott az eseményre, s ezért köszönet jár a szülőknek is.

A boldogi sikerhez a közösség összefogása is hozzájárult, hiszen a nyugdíjas klub tagjaitól a vállalkozókon át az arcfestőkig nagyon sokan vállaltak önkéntes munkát annak érdekében, hogy mindenki jól érezze magát.

Kreatív jelmezekbe öltöztek a gyerekek
Forrás: Beküldött fotó

– Fantasztikus emberek! Önzetlenül bármikor, bármiben számíthatok rájuk! – fogalmazta meg gondolatait Labátné Katona Jutka szervező. Hozzátette: bízik benne, hogy jövőre is hasonló élményben lesz részük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában