Pályaválasztás

2023.11.20. 15:00

Egri középiskolák mutatkoztak be a detki suliban

A továbbtanulás előtt álló általános iskolások az egészségügy, a rendvédelem és a vendéglátás területeivel ismerkedtek.

Szabó István

A tavalyi évhez hasonlóan, kedden ismét a Detki Petőfi Sándor Általános Iskola vendégei voltak a Heves Vármegyei SZC Kossuth Zsuzsanna Technikum, Szakképző Iskola, Kollégium és Könyvtár, valamint a Heves Vármegyei SZC Sárvári Kálmán Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, illetve a Heves Vármegyei SZC Bornemissza Gergely Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium delegált tanárai és diákjai, számolt be az eseményről dr. Vona-Túri Diána, a detki iskola intézményvezetője.

– A 7. és 8. osztályos gyerekek betekintést nyerhettek az egészségügy és a kisgyermekgondozás alapjainak rejtelmeibe, illetve a rendvédelem területén jártasabb diákok is bemutatták nekik az eddig megszerzett tudásukat. Ezzel egy időben a vendéglátás iránt érdeklődő diákjainknak szolgáltattak információkat, valamit az intézmények sport tagozatos diáklányai mutatták meg aerobik tudásukat – részletezte dr. Vona-Túri Diána. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában