Közeledik az ünnep

2023.11.21. 10:39

Érkezik a fenyőfa, óvatosan a parkolással és közlekedéssel Hatvanban!

Hatvanban ma délelőtt a Gárdonyi Géza utca egyik udvarából vágják ki a fenyőt, majd onnan viszik a Kossuth térre. Ezért a déli órákig korlátozásokra kell számítani a jelzett útvonalon.

Tari Ottó

A város ünnepi készülődésének részeként Hatvanban idén is kivágják, majd a főtérre szállítják a karácsonyfát, ami miatt korlátozásokra kell számítani az Újhatvani Római Katolikus Általános Iskola melletti Gárdonyi Géza utcában – tájékoztatott Nagyné Csergei Dóra, a Hatvani Polgármesteri Hivatal környezetvédelmi ügyintézője.

Mint közölte, arra kérik a közlekedőket, hogy november 21-én délig senki ne parkoljon a Gárdonyi Géza utcában, mert a fa szállítása közben megsérülhetnek az ott parkoló gépjárművek, vagy akadályozhatják a folyamatot.

Hatvan fenyőfáját most is az egyik helyi lakos ajánlotta fel, amelyet jövő hét hétfőn kezdenek el díszíteni, hogy az adventi időszakban már mindenki karácsonyi pompájában láthassa.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában