Jótékonyság

2023.11.09. 21:47

Ételosztásra is jut a verpeléti önkéntesek bálján befolyt pénzből

A Verpelét, a Mi Városunk önkéntesekből álló egyesület először, de nem utoljára szervezett jótékonysági estet.

Hornyák Réka

A jótékonysági nosztalgia est, tombolára felajánlott nyereményei.

Forrás: Beküldött fotó

Fotó: TINYTRIP

Segíts, hogy segíthessünk! - e néven tartottak jótékonysági nosztalgia estet Verpeléten. A szombat esti bált a Verpelét, a Mi Városunk Egyesület rendezte, mely sok résztvevővel, felajánlással és támogatással zárult. A szervezésben az egyesület összes tagja rész vett. A nosztalgia estet bulival zárták. Közel 300 ezer forintnyi adomány gyűlt össze a támogatói jegyekből, mely összeget egy részét az egyesület melegétel osztásra fordít majd, a másik részét pedig további rendezvényekre és programokra rakják félre. A rendezvényen jelen volt Verpelét város polgármestere, Farkas Sándor is, aki háláját fejezte ki az egyesületnek. 

Balogh József, az egyesület vezetője elmondta, nagyon meghatónak tartják az összefogást, mellyel a lakosság és a környékbeliek támogatják őket. 

– Az, hogy ennyien eljöttek és jól érezték magukat vagy az, hogy csak megvásárolták a támogatói jegyet, boldogsággal tölt el minket, egyesületi tagokat. Rengeteg jószívű ember van a közösségben és ez meglátszik itt is. Jól esik a bizalmuk és a támogatásuk, mi mindig igyekszünk jobbak lenni és többet segíteni. Az, hogy ilyen jó visszajelzést kapunk, elmondhatatlan. Az emberek összefogása és ereje jó ügy érdekében határtalan. Köszönjük mindenkinek a támogatást – fejezte ki érzéseit Balogh József, aki az egyesület vezetőjeként a legjobbra törekszik. 

Megnyitó beszédet mondott Balogh Lajos, az egyesület alapítója, mellette pedig Farkas Sándor, Verpelét polgármestere.
Megnyitó beszédet mondott Balogh József, az egyesület alapítója, mellette pedig Farkas Sándor, Verpelét polgármestere.  Forrás:  Beküldött fotó

Az egyesület ezentúl évente egyszer szeretne jótékonysági bált szervezni, hogy folyamatosan tudjanak fejlődni. Önkéntes munkájukat szorgalmasan folytatják, már most tervezik az idei, de már a jövő évi programokat is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában